تاسیسات سونا
شما برای ساخت استخر و سونا باید به خوبی با تاسیسات آنها آشنایی کافی داشته باشید. هر یک از انواع تاسیسات سونا را اگر بشناسید می توانید آنها را به صورت اصولی روی سونا نصب کنید و از آنها نگهداری نمایید. در واقع شما باید به خوبی بدانید که نگهداری از استخر و سونا اصول و شرایط خاصی دارد و شما باید به خوبی آنها را بشناسید.
در این صورت قادر خواهید بود که به بهترین نحو ممکن هر یک از تاسیسات سونای خشک و تاسیسات سونای بخار را به خوبی نگهداری کنید و طول عمر آنها را افزایش دهید. سونا از جمله مهمترین مکانهای جانبی استخرها به شمار می رود. بر همین اساس به طور معمول در کنار استخر تعبیه می گردد.
اهمیت سونا مانند جکوزی و استخر بیشتر از هر چیز در آب درمانی می باشد.
تجهیزات سونا باید به گونه ای طراحی گردند که اهداف درمانی مدنظر افراد را محقق سازند. تجهیزات سونا به طور کلی به دو دستهی تجهیزات سونای خشک و تجهیزات سونای بخار تقسیم بندی می گردد. با توجه به کاربردهای هر یک از انواع سونای خشک و سونای بخار باید به خوبی بدانید که تاسیسات آنها هم با یکدیگر فرق می کنند. برخی از تجهیزاتی که شما نیاز است برای هر یک از سوناها داشته باشید را در ادامه معرفی می کنیم.
تاسیسات سونای خشک
بعد از طراحی کردن سونا خشک و تهیه نمودن اجزای مورد نیاز سونای خشک طراحی سونای خشک انجام می گردد. برای ساخت سونا خشک ابتدا نیاز است که سازه خود را طراحی کنید. یک اتاقک سیمانی برای سونای خشک، البته باید به خوبی بدانید که اتاقک سونا تنها با سیمان ساخته نخواهد شد. بلکه میتوان سونای خشک را با استفاده از چوب ترمووود هم طراحی کرد که هم شیک و با صرفه تر می باشد و همچنین هزینه عایق کاری کمتری دارد.
در مرحله بعدی طراحی سونا خشک به کارگیری از چوب طبیعی یا چوب ترمووود برای چوبکاری آن می باشد، چوبکاری سونا به چند مرحله تقسیم بندی می گردد که مهمترین آنها چوبکاری، عایقکاری و شاسی کشی می باشد. کوره های استفاده شده در سونای خشک عبارت است از :
- کورهای الکتریکی و یا همان کوره های برقی که با استفاده کردن از المنت های برقی کار می کنند. از آنجایی که این منبع حرارت از نظر سهولت، دسترسی و تمیزی کاربرد زیادی دارد مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. ولی به علت هزینه بالای این انرژی و نیز ارزش بالاتر کاربری آن در صنایع، سعی بر آن است که از سایر منابع در این خصوص استفاده شود.
- کوره با سوخت گاز یا مایع در سونای خشک، استفاده کردن از سوخت های فسیلی نسبت به دیگر منابع انرژی از نظر اقتصادی توجیه پذیرتر می باشد. کوره ای که در این روش به کار گرفته خواهد شد به طور معمول مکعب مستطیل یا استوانهای شکل می باشد، که دارای یک لوله ورود سوخت به مشعل و یک دودکش است و باید در داخل سونا نصب گردد.
تاسیسات سونای بخار
اصلی ترین هدف استفاده از سونای بخار، تامین کردن بخار در مقادیر بسیار زیاد به نحوی می باشد که افراد در فضایی مملو از بخار قرار بگیرند. بنابراین بدون استفاده از تاسیسات سونا بخار، سونای بخار به طور کلی بی معنی خواهد بود. تجهیزات سونای بخار در سونای بخار همان اهمیتی را دارا می باشند که گرمکن ها در سونای خشک دارند.
از کار افتادن تجهیزات سونای بخار در عمل به معنی بی استفاده بودن سونای بخار به شمار می رود. اساس کارکرد تجهیزات سونا بخار به گونه ای می باشد که بعد از راه اندازی، آب را به بخار تبدیل می نماید. تجهیزات سونا بخار به طور معمول متشکل از یک خط تغذیه آب، سیستم های متعادل سازی ،مخزن های آب و تجهیزات گرمایشی به شمار می روند.
به این ترتیب تجهیزات سونای بخار به راحتی قادر هستند که آب را دریافت نموده و پس از جوشاندن آن بخار داغ را به بیرون ارائه دهند. تجهیزات سونا بخار بر مبنای توان گرمایشی شان تقسیم بندی خواهند شد. شما باید به خوبی بدانید که هرچه توان گرمایشی این تجهیزات بیشتر باشد، قابلیت تولید کردن بخار در بازه زمانی کوتاه تری را می تواند داشته باشد.
اندازه مناسب تجهیزات سونا بخار به طور معمول بر مبنای حجم اتاق سونا تعیین خواهد شد و این مورد اهمیت بسیار زیادی دارد.
البته که باید بدانید عوامل دیگری مانند نحوه طراحی اتاق های سونا و مواد مورد استفاده در آن اتاق نیز در این مساله می تواند دخیل باشد. در تمامی تجهیزات سونا بخار، آب گرم و یا آب سرد تغذیه برای تولید بخار در معرض گرما قرار خواهند گرفت. به گونه ای که این آب از میان لوله های مسی درون سونا عبور پیدا می کند. مولد بعد از گذشت دوره زمانی تنظیم گشته و یا با رسیدن به دمای مورد نظر خاموش می گردد تا یکبار دیگر کار کند.
برای مشاوره با کارشناسان ما در استخرینو و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
۰۲۱-۲۶۶۴۰۸۶۷
۰۹۱۲۶۰۷۷۴۷۹