فهرست مطالب
عوامل موثر بر ساخت استخر خانگی
شما زمانی که قصد ساخت استخر دارید باید به خوبی با عواملی که روی ساخت استخر تاثیر دارد آشنایی به دست آورید. عوامل موثر بر ساخت استخر خانگی را اگر بشناسید می توانید مقدمات طراحی استخر را مهیا کنید و نگهداری از استخر را هم به بهترین نحو ممکن انجام دهید.
یکی از ورزش های محبوب شنا و آب تنی می باشد که شما اگر بتوانید شرایط شنا کردن را در خانه خود داشته باشید بدون شک گزینه بسیار عالی را در اختیار دارید. شما قادر خواهید بود بسته به متراژی که در اختیار دارید یک استخر شنا مناسب را در آن فضا طراحی کنید و بسازید.
استخرهایی که در خانه ساخته می شوند به دو دسته تقسیم خواهند شد، یکی از آنها روباز و دیگری سرپوشیده است. در واقع شما برای ساخت استخر خانگی باید ابتدا مشخص کنید که کدام یک از آنها را می خواهید بسازید. تعیین کردن بودجه تان یکی از مهمترین نکاتی است که باید به آن توجه داشته باشید تا بر اساس بودجه خود یکی از استخرهای خانگی را طراحی کنید.
عوامل دیگری هم برای ساخت استخر نقش دارند و شما باید به خوبی آن عوامل را هم شناسایی کنید تا بتوانید بهترین استخر را طراحی نمایید. برخی از مهمترین این عوامل را در ادامه بیان می کنیم.
زیرساخت های لازم برای ساخت استخر خانگی
بعد از بررسی همه جانبه محل احداث استخر مورد نظرتان، نقشهکشی و دریافت نمودن مجوزها، با توجه به عمق و ابعاد استخری که می خواهید طراحی کنید باید منطقه مورد نظر را با استفاده از ماشینآلات حفاری، خاک برداری نمایید. پس از آن کف استخر را صاف کرده و برای ایجاد نمودن قسمتهای کم عمق و عمیق استخر باید آن را شیب بندی و سپس بتن ریزی کنید.
مرحله بعد از بتن ریزی، آرماتور بندی کف استخر با میلگرد می باشد که این کار را باید به صورت شبکه ای در کف و دیواره استخر انجام دهید. اکنون نوبت می رسد به جایگذاری تاسیسات استخر که اهمیت بسیار زیادی دارد.
بر اساس نقشه اجرایی ساخت استخر خانگی لولهکش باید لوله های ورود و خروج آب را کار بگذارد و برقکار هم باید سیمکشیهای مربوط به سیستم روشنایی استخر را به درستی انجام دهد. اگر قصد استفاده کردن از آب گرم در استخر خود را دارید نیاز است فضایی را هم به عنوان موتورخانه در طراحی و ساخت استخر در نظر بگیرید. در این بخش تجهیزات مربوط به استخر مانند پمپ های آب، فیلتر تصفیه آب، تنظیم کننده دمای آب و …. در این مکان قرار می گیرند.
باید به خوبی دقت داشته باشید که سطح موتورخانه از سطح کف استخر نیاز است که حدود یک متر پایین تر بیاید.
آب بندی ساخت استخر خانگی
پس از اینکه کف و دیواره استخر کاملا به طور کامل خشک شد، نوبت به عایق بندی استخر می رسد. با ترکیب کردن سیمان سفید، انواع چسب بتن و پودر سنگ، ملاتی را باید بسازید که استخر را عایقبندی کنید. این ملات را نیاز است که دو بار روی تمام کف و دیوارههای استخر بکشید و سپس تست کنید که آیا آب از استخر نشت میکند یا نشت نمی کند.
انجام دادن این تست به این صورت است که درون استخر خانگی را به صورت کامل از آب پر می کنید، بعد از چند روز سطح آب را اندازهگیری می نمایید. اگر آب سطح استخر به میزان زیادی پایینتر رفته باشد و یا دیواره های بیرونی استخر نم زده گردد، نشانهی نشتی آب درون استخر می باشد و باید کار آب بندی استخر دوباره تکرار شود. همچنین می توانید با استفاده کردن از ورقهای عایق بندی مانند ژئوتکستایل یا ژئوکامپوزیت عایق بندی را انجام دهید.
بعد از آب بندی کردن کامل استخر خانگی نیاز است که پشت دیواره های استخر را به خوبی پر کنید. این کار را نیاز است که با مصالح ساختمانی مانند سنگ شفته آهک انجام دهید. بعد از آن نوبت به کاشی کاری کردن استخر خانگی می رسد. بعد از کاشیکاری می توانید با توجه به طرح ابتدایی استخر که داشته اید به ساخت فضای کناری استخر خانگی و زیباتر کردن آن اقدام نمایید.
مرحله نهایی ساخت استخر خانگی
بعد از اتمام کاشیکاری و زیبا سازی محیط کناری استخر خانگی می توانید درون آن را از آب پر کنید و پمپ ها و سیستم های گرمایشی و روشنایی آن را روشن کنید. بعد از بررسی تمامی موارد و اینکه متوجه شدید عیب و ایرادی درون استخر وجود ندارد می توانید از استخر خود استفاده کنید.
بهتر است برای اولین بار این کار را در حضور فردی که متخصص است انجام دهید. استخر خانگی مدل های زیادی دارد که این مدل ها بیشتر به ویژگیهای ظاهری آنها بستگی دارد. انتخاب کردن مدل استخر مناسب با محیط خانه می تواند زیبایی خانه را تا حد زیادی افزایش دهد. با این حال در نظر داشته باشید که برای انتخاب مدل ظاهری استخر خانگی می توانید مدل های مد نظرتان را نیز سفارش دهید.
برای مشاوره با کارشناسان ما در استخرینو و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
۰۲۱-۲۶۶۴۰۸۶۷
۰۹۱۲۶۰۷۷۴۷۹