ترک استخر و راه های ترمیم آن + ۵ روش برای ترمیم ترک استخر

ترک استخر و راه های ترمیم آن

ترک استخر و راه های ترمیم آن

بدون شک آسیب سطحی به استخر شنا می تواند مشکلات بزرگ تری را به وجود آورد. خسارت ساختاری که به یک استخر بتنی وارد می شود اگر پیگیری نشود فاجعه به بار می آورد. شما باید به خوبی روش های ترمیم ترک استخر را بشناسید و با استفاده از این روش ها از به وجود آمدن مشکلات جدی جلوگیری نمایید.

شما زمانی که ساخت استخر را انجام می دهید باید به خوبی در مورد مشکلاتی که ممکن است در آینده برای استخر به وجود آید اطلاعات خود را افزایش دهید. به طور معمول آسیب های جدی زمانی وارد استخرهای بتنی می شود که ساخت و طراحی استخر به صورت اصولی انجام نشده باشد.

در واقع باید بدانید تنها ساخت استخر اهمیت ندارد، بلکه روش های نگهداری استخر هم مهم است. در صورتی که شما به خوبی روش های مراقبت از استخر را نشناسید نمی توانید از استخر نگهداری کنید. عوامل بسیار زیادی موجب ترمیم ترک استخر می شود که اگر این عوامل درون استخر رخ دهد، ترک های استخر روز به روز افزایش پیدا می کند.

تا زمانی که شدت ترک های استخر زیاد نشده باشد شما باید سریعا برای ترمیم آن اقدام کنید. برخی از روش های ترمیم ترک خوردگی استخر را در ادامه بیان می کنیم تا اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشید.

روش های ترمیم ترک استخر

روش های ترمیم ترک استخر

اگر شما از استخر خود به خوبی نگهداری کنید باید بدانید که استخر دچار ترک نمی شود. با این وجود ممکن است در اثر مراقبت های بسیار زیاد هم استخر دچار ترک شود و شما باید به خوبی روش های ترمیم آن بشناسید تا آن را ترمیم کنید.

برخی از روش های مهمی که برای ترمیم ترک استخر وجود دارد و شما می توانید آنها را بسته به نوع استخر خود به کار گیرید عبارت است از :

  1. استفاده از نوار آب بند :

آب بندی استخرهای بتنی اهمیت بسیار زیادی دارد. شما زمانی که ساخت استخر بتنی را انجام می دهید باید به خوبی استخر را آب بندی نمایید. چسب های آب بندی متنوعی وجود دارد که آنها را به صورت نواری تولید می کنند. شما به محض مشاهده یک ترک درون استخر می توانید این نمونه از چسب ها را مورد استفاده قرار دهید.

  1. اجرای لایه های آب بندی سنتی :

اجرای پلاستر و یا چسب های بتن یکی از دیگر روش های ترمیم ترک استخر می باشد. البته که باید بدانید این روش زیاد قطعی نمی باشد، با این وجود بسیاری از افراد از این روش برای آب بندی و درزگیری استخرها استفاده می کنند.

درزهایی درون لایه های آب بندی سنتی وجود دارد که همین مسئله موجب می شود از این روش به عنوان یک روش امن نام نبرند. برخی از اصلی ترین و مهمترین روش های آب بندی را اگر بشناسید می توانید آنها را اجرا سازید و سپس اگر آن روش ها روی استخر بتنی شما کاربردی نداشت از این روش استفاده کنید.

  1. اجرای پوشش های ژئوممبران :

این نمونه از پوشش و درزگیری را به دلیل قابلیت های ویژه اش بیشتر در آن دسته از استخرهایی که کشاورزی هستند مورد استفاده قرار می دهند. کاربرد این روش در استخرهای شنا زیاد نمی باشد.

زیبایی و دکوراتیو بودن استخرهای شنا بسته به مدلی که دارند باید با استفاده از روش های آب بندی ایمن شوند و زیبایی خود را از دست ندهند. این روش ترمیم ترک استخر برای استخرهای شنا به این دلیل کاربرد ندارد که زیبایی استخرهای شنا را ممکن است تا حدودی کاهش دهد.

  1. اجرای پوشش های نفوذگر کریستال شونده :

این نمونه از پوشش ها در صورتی که بدنه استخر مسلح باشد کاربردی است و تاثیر بسیار زیادی دارد. امکان اجرا کردن این روش ترمیم سازی برای آن دسته از استخرهایی که آجری و یا بلوکی می باشند کاربرد بسیار زیادی ندارد. لایه نهایی استخر با استفاده از این پوشش ها به خوبی ترمیم می شود و بافت و ساختار خود را حفظ می کند.

شما می توانید در آن دسته از استخرهایی که بتنی هستند از این روش با رعایت استانداردهای مشخص شده استفاده کنید. دقت داشته باشید که این روش باید به بهترین نحو ممکن روی استخر اجرا شود تا هیچ ترکی روی دیواره استخر باقی نماند.

روش های ترمیم ترک استخر

  1. اجرای پوشش های سیمانی و اکریلیک :

بر اساس تجربه و تحقیقاتی که روی این روش ترمیم ترک استخر صورت گرفته است بسیاری از افراد به این نتیجه رسیده اند که لایه بندی با پوشش های سیمانی کاربرد بسیار بیشتری دارد و نتیجه مثبتی ارائه خواهد داد.

انعطاف پذیری این روش بسیار بالا می باشد و شما می توانید روی انواع دیواره های استخر از این روش استفاده کنید. پوشش هایی که دو جزء دارند هم با استفاده از این روش به خوبی عایق بندی شوند. سطح بتن باید به خوبی با استفاده از این لایه پوشش دهنده یکپارچه شود.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان ما در استخرینو و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱-۲۶۶۴۰۸۶۷

۰۹۱۲۶۰۷۷۴۷۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *