فهرست مطالب
روش های ساخت استخر شنا
طراحی و ساخت استخر استانداردهای مشخص شده ای که تا به امروز مهندسین و طراحان بر اساس آن استانداردها طراحی هر یک از انواع استخرها را انجام داده اند. طراحی استخرها اینکه روی زمین های لغزنده و یا رونده باشد اهمیت بسیار زیادی دارد که شما باید به خوبی ابتدای کار این مسئله مهم را در نظر بگیرید.
نحوه آرماتور بندی، نوع بتن، درزهای انبساط، اجرای آب بندها نوع لوله ها، نحوه کارگذاری لوله ها و …. زمان ساخت و طراحی استخر اهمیت بسیار زیادی پیدا می کند. روش هایی که کارشناسان و طراحان برای ساخت انواع استخر به کار می گیرند استانداردهای مشخص شده ای دارد که در ادامه بیان می کنیم.
معرفی روش های ساخت استخر شنا
شما برای اینکه اقدام به ساخت استخر شنا نمایید باید به خوبی در مورد روش های نگهداری استخر اطلاعات کافی به دست آورید و همچنین شیوه های ساخت آنها را هم بدانید به طور کلی بهتر است بدانید استخرها را به دو صورت طراحی می کنند. هر یک از این دو روش استانداردها و ویژگی های خود را دارند که عبارت هستند از :
-
ساخت با بلوک سیمانی :
یکی از آسان ترین و بهترین روش های ساخت استخر شنا، استفاده از بلوک سیمانی می باشد. این روش ساخت را به عنوان یکی از اقتصادی ترین روش ها برای طراحی استخرهای ویلایی می باشد. شما می توانید با کمترین هزینه این نمونه از استخر را سفارش دهید تا طراحان برای شما اجرا نمایند.
در این روش می توانید پس از زیرسازی و بتن ریزی که به کف انجام می شود دیواره های بلوکی را روی کف بسازید. بعد از اینکه سطح کف با شیب آن تراز می شود بلوک ها را باید به ترتیب بچینید. ملات روان باید برای پر کردن هر یک از بلوک ها مورد استفاده قرار بگیرد، در این صورت تمامی حفره ها به خوبی با سیمان پر می شوند.
استفاده کردن از سنگ بدون اینکه رطوبت به درون آن جذب شود اهمیت بسیار زیادی دارد و باید به خوبی این مسئله را در نظر داشته باشید. در این روش ساخت و طراحی استخر آب بندی را بعد از اینکه تمامی بلوک ها به درستی سر جای خودشان قرار گرفتند می توانید انجام دهید.
اینکه رزین و الیاف های با کیفیتی را برای آب بندی درون این استخر ها به کار بگیرید اهمیت بسیار زیادی دارد. ضخامت هر یک از رزین ها باید تا ۵ سانتی متر برسد. صاف شدن سطح استخر در این روش مهم می باشد که مهندسین به خوبی این نکته را در نظر دارند. در این صورت آنها از نتیجه کار رضایت دارند و مشتری هم از طراحی استخر لذت می برد.
اینکه هر یک از مراحل عایق بندی و بتون ریزی در این روش ساخت استخر شنا به درستی اجرا شود بسیار مهم می باشد که شاید برخی از مهندسین به خوبی نکات را اجرا نکنند. بنابراین باید از مهندسین و طراحان حرفه ای درخواست بتون ریزی و عایق بندی این استخرها را داشته باشید.
-
با آرماتور و بتن ریزی :
در ابتدا باید به خوبی کف استخر را سیمان کاری کنید تا یک بستر صاف درون استخر ایجاد شود. بسته به استانداردهای ابعادی استخر شما می توانید آرماتورها را به صورت شبکه ای در کف و بدنه اجرا نمایید. ۱۵ سانتی تر ابعاد استاندارد آرماتورها می باشد. بتن ریخته شده درون این آرماتورها باید ۳۵۰ عیار باشد تا بهترین کیفیت را از خود نشان دهد.
اینکه سطحی صاف و بدون اشکال درون این استخر ایجاد شود بستگی به نوع بتن ریزی و همچنین سطح ویبره دارد. برای ساخت دیواره استخر با استفاده از این روش باید بعد از اینکه بتن خشک شد قالب بندی را برای دور تا دور استخر ایجاد کنید.
اینکه بتن ریزی به درستی در کف ایجاد شود اهمیت بسیار زیادی دارد و سطح صاف قالب ها از جمله مهمترین نکات برای خشک کردن بتن می باشد. بعد از اینکه بتن خشک شد و قالب ها باز شدند شما می توانید آب بندی و کاشی کاری استخر را به بهترین شکل ممکن انجام دهید.
ابعاد و بدنه ساخت استخر
عمق هر یک از استخرها بسته به نوع کاربردی که دارند با یکدیگر متفاوت می باشد. بنابراین زمان ساخت و طراحی استخر باید به خوبی ابتدا کاربرد هر یک از استخرها را بررسی کنید و سپس آنها را طراحی نمایید. اینکه استخر اندازه و ابعاد استانداردی داشته باشد اهمیت بسیار زیادی دارد و شما باید به خوبی این مسئله مهم را زمان ساخت هر یک از انواع استخر در نظر بگیرید.
- استخرهایی که تعلیماتی هستند باید تا ۷۰ الی ۱۲۰ سانتیمتر عمق داشته باشند.
- استخرهایی که برای شنای عمومی طراحی می شوند باید از ۱۲۵ سانتی متر تا ۳۵۰ سانتی متر عمق داشته باشند.
- برخی از استخرهایی که قهرمانی می باشد از ۱۸۰ سانتی متر تا ۴۵۰ سانتی متر باید عمق داشته باشید. البته در برخی از موارد عمق آنها تا ۱۰ متر می رسد.
برای مشاوره با کارشناسان ما در استخرینو و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
۰۲۱-۲۶۶۴۰۸۶۷
۰۹۱۲۶۰۷۷۴۷۹