نقشه تاسیسات جکوزی خانگی
امروزه بسیاری از افرادی که اقدام به ساخت استخر خانگی می نمایند برایشان جذاب است که دارای جکوزی خانگی هم در کنار استخر باشند. در واقع آنها باید به خوبی در مورد شیوه های نگهداری از استخر و نگهداری از جکوزی خانگی اطلاعات کافی داشته باشند تا بتوانند از آنها استفاده لازم را ببرند.
شما باید برای ساخت جکوزی به خوبی نقشه تاسیسات جکوزی خانگی را بشناسید و با روشها و راهکارهایی که در مورد طراحی این نقشه است آشنایی لازم را به دست آورید. عبارت جکوزی به وان اطلاق می گردد که آب گرم به وسیله سوراخ هایی به بیرون بافت شار بالا هدایت می شود و بیشتر برای امور درمانی جکوزی ها مورد استفاده قرار می گیرند.
جکوزی های امروزی بیشتر جنبه آپارتمانی و ساختمانی به خودشان گرفته اند که البته در گذشته هم ویلاهای بزرگ جکوزی های خانگی را طراحی می نمودند. اما امروزه در یک ویلای کوچک و یا یک آپارتمان چند طبقه هم شما می توانید نمونه هایی از جکوزی های خانگی را مشاهده کنید که به وسیله لوله کشی مناسب بهترین و کاربردی ترین ویژگی را از خود نشان می دهد.
جکوزی های خانگی و آپارتمانی بیشتر از اکریلیک، شیشه و پشم ساخته می شود. آنها عمری طولانی دارند و بسیار راحت حمل می شوند. در ساختمان های جدید به طور معمول مهندسین و طراحان با تاسیسات متنوع در خانه نقشه تاسیسات جکوزی خانگی را راه اندازی می کنند تا خانه ها و آپارتمان ها را زیبا تر نمایند.
نقشه تاسیسات جکوزی خانگی و تفاوت جکوزی های قابل حمل و زمینی
بدون شک شما هم در برخی از ساختمان ها مشاهده کرده اید که تعدادی از جکوزی ها قابلیت حمل دارند و برخی از آنها هم درون زمین کار شده اند. حسن اصلی جکوزی های از پیش ساخته شده که بیشتر در خانه ها کار گذاشته می شوند این است که نیازی به لوله کشی پیدا نمی کنند و هیچ لولهکشی خارجی برای آنها نیاز نمی باشد.
آنها حفاری نیاز ندارند و برق کشی خاصی هم نباید برای آنها انجام شود. تنها با زدن پریز آنها به برق کارکرد آنها را می توانید دریافت نمایید. باید بدانید جکوزی های قابل حمل بسیار مقرون به صرفه می باشند و نیازی نیست هزینه زیادی هم بابت آنها پرداخت کنید. مانند دیگر وسیله های خانه می توانید زمان جابجایی آنها را همراه خودتان به منزل جدید ببرید.
لوله کشی های جکوزی هایی که داخل زمین هستند به لوله کشی گاز هم نیز پیدا می کنند و همچنین باید برق کشی هم در آنها وجود داشته باشد. این نمونه از جکوزی ها گران تر هستند و البته هزینه ساخت بالایی دارند. ولی باید بدانید که با ساخت جکوزی های زمینی در خانه ارزش زیادی برای خانه ایجاد می کنید.
نقشه تاسیسات جکوزی خانگی را اگر داشته باشید می توانید بهترین و زیباترین جکوزی های خانگی زمینی را طراحی کرده تا جذابیت منزل را افزایش دهید. آب درونی جکوزی ها بهتر تصفیه میشود و البته که حالت لوکس تری به خانه شما می دهد.
نقشه تاسیسات جکوزی خانگی و لوله کشی جکوزی
مسیر گردش آب در جکوزی را سیستم لوله کشی آن می شناسند. در اصل باید بدانید که جکوزی ها سیستم لوله کشی بسیار مشابهی با استخرها دارند. آب مدار آنها به طور مرتب در حال تغییر است و این ویژگی یکی از اصلی ترین ویژگی های جکوزی ها می باشد.
هر چند که در ویلاها و مکانهایی که استخر تعبیه می شود امکان دارد بسته به نظر مهندس تاسیسات، سیستم لوله کشی جکوزی و استخر به صورت مجزا و مشترک دیده شود. ولی به صورت کلی بهتر است که سیستم لوله کشی جکوزی با لوله کشی استخر مجزا باشد. جکوزی ها در سیستم لوله کشی خودشان مجهز به لاین تخلیه آب و یا اسکیمر هستند.
البته که باید بدانید در برخی از موارد هر دوی این دو ویژگی را می توانید در جکوزی ها مشاهده کنید. بسته به اندازه جکوزی امکان دارد که از یک یا چند دریچه تخلیه آب روی آن استفاده شود و حتی در لوله کشی فاضلاب جزیی در جکوزی خانگی بهتر است که از دو خروجی آب و یا دریچه تخلیه آب استفاده گردد.
اگر یکی از خروجی ها در این صورت به وسیله قرار گرفتن دست و پا مسدود شود فشاری به پمپ جکوزی وارد نمی گردد و دوباره می تواند کار خود را آغاز کند، این روش مکش آب در بیشتر جکوزی ها رایج است. در جکوزی های خانگی اسکیمرها به صورت مجزا تعبیه خواهند شد.
به طور کلی اسکیمرها در لبه کاسه جکوزی طراحی می شوند. اسکیمر ها در برخی از جکوزی ها دارای فیلتر فشنگی هستند و برخی از آنها دارای سنسور پمپ و سطح آب هستند که مکانیسم کلر زنی اتوماتیک دارند. به دلیل اینکه جکوزی ها عمق زیادی ندارند و قدرت مکش دریچه های تخلیه آنها زیاد است به طور معمول در وانجکوزی حالت موج شکل می گیرد که این ویژگی قدرت مکش آن را نشان می دهد.
برای مشاوره رایگان با کارشناسان ما در استخرینو و راهنمایی برای بهترین خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
۰۲۱-۲۶۶۴۰۸۶۷
۰۹۱۲۶۰۷۷۴۷۹